DE ACTIVITEITEN

Tall Men Standing produceert meubels in opdracht van importeurs, groothandelaren en grotere retailers. In samenspraak met de klant ontwikkelt Tall Men Standing producten of gehele meubelcollecties die worden geproduceerd in Indonesië. Volle containers maar ook kleinere volumes zijn door ons te produceren. Deelladingen kunnen worden vervoerd in containers voor Tall Men Standing zelf die met grote regelmaat naar Nederland worden verscheept. Tall Men Standing beschikt door haar lange werkzame verleden in Indonesië over een officiële business-entiteit die de mogelijkheid geeft om rechtstreeks containers op naam te verschepen. Ook opslag en consolidatie in Indonesië behoren tot de mogelijkheden.

ONS TEAM IN INDONESIË

Het zwaartepunt van alle activiteiten die Tall Men standing ontplooit ligt bij het team en de partners ( producenten) in Indonesië. Het team van Tall Men Standing in Indonesië bestaat o.a. uit tekenaars, productontwikkelaars en kwaliteitscontroleurs. Deze dragen zorg voor goede controle voor, tijdens en na het productieproces en houden de klant en ons nauwkeurig op de hoogte van de wekelijkse voortgang.

KOSTENBESPARING

Doordat het zwaartepunt van al onze activiteiten in Indonesië ligt, en omdat we daar lokaal inkopen aan de bron, kunnen wij onze producten en diensten tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. Wij kopen bijvoorbeeld zelf hout aan drogen het in eigen beheer. Dit in combinatie met de zeer lage overheadkosten in Nederland resulteren in de mogelijkheid onze diensten en meubels zeer concurrerend aan u aan te bieden.

DUURZAME GRONDSTOFFEN

Het grootste gedeelte van de totale productie van Tall Men Standing in Indonesië is gemaakt van teakhout. Het nieuwe teak is afkomstig van Perhutani – het Indonesische staatsbosbeheer dat streng toeziet op gereguleerde kap op hun teak-plantages en het aanplanten van nieuwe bomen. Het oude -recycled – teak is daadwerkelijk oud en is afkomstig uit afgebroken huizen, scholen, bruggen en kazernes.

UW EIGEN COLLECTIE

Heeft u voor uw bedrijf eigen ideeën of wensen over een meubelstuk – of zelfs een gehele collectie dan bent u bij Tall Men Standing aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en leveren maatwerk geheel naar uw wens. U heeft dan niet alleen een unieke collectie maar profiteert bovendien van een enorm kostenvoordeel. Vanzelfsprekend zijn alle modellen die wij voor en met u ontwikkelen exclusief voor u bestemd.

VOORRAAD VOOR DISTRIBUTIE RETAIL

Een beperkt aantal items hebben wij op voorraad voor directe verkoop aan retailers in Nederland en België. Het distributiecentrum is gelegen in Houten, evenals de showroom. Voor een actuele voorraadlijst kunt u contact opnemen d.m.v. ons contactformulier.

Heeft u interesse in de unieke meubels van Tall Men Standing, dan kunt u op afspraak onze collectie bekijken. U bent van harte welkom in de showroom in Houten; adres Duwboot 54 .

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over Tall Men Standing, neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.